Inici Societat Calaf tindrà algunes unitats de formació professional a partir del curs vinent

Calaf tindrà algunes unitats de formació professional a partir del curs vinent

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha signat amb el Departament d’Ensenyament un conveni de col·laboració entre administracions per tal d’organtizar diverses mesures flexibilitzadores i actuacions de reconeixement acadèmic en l’ambit de la formació professional inicial.

L’objectiu és flexibilitzar la formació professional i donar oportunitats a les persones per poder fer itineraris formatius a mida i professionalitzadors que permetin, a posterior, l’obtenció d’una acreditació oficial de les unitats o mòduls formatius realitzats.

En concret, des del Centre de Recursos per l’Ocupació de Calaf s’oferirà a partir del mes d’octubre del 2018 diferents unitats formatives i mòduls dels grau de formació professional, dins la família de Comerç i Màrqueting. Algunes de les unitats que es poden programar són tènciques de magatzem, serveis d’atenció comercial, gestió d’un petit comerç, comerç electrònic, etc.

Per aquesta nova línia formativa, el CRO col·laborarà amb l’Escola de Treball de Lleida que donarà suport en la gestió de la inscripció i en l’ expedició dels certificats de les unitats formatives, principalment.

L’Ajuntament preveu oferir aquesta formació de forma totalment gratuïta a través de subvencions del servei del mercat de treball de la Diputació de Barcelona.

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">

FER UN COMENTARI

*