Inici Destacats Calaf serveix més de 2.000 tastos a la seva festa gastronòmica

Calaf serveix més de 2.000 tastos a la seva festa gastronòmica

COMPARTIR

Aquest dissabte 21 de juliol la plaça Gran va acollir per quart any consecutiu el Tasta la plaça!!!, consolidant-se com una iniciativa que combina l’excel·lent gastronomia de l’Alta Segarra amb la música en directe i el patrimoni.

En aquesta edició, hi van col·laborar una desena d’establiments entre restaurants, bars, productors o cellers com: Formatges de Veciana; Restaurant la Cuina del Mercat; Kan Kassoles; El Cafè del Casal; El Rebost de l’Ànima; Restaurant Pizzeria La COPPE; L’Olivera, Braseria Restaurant; Celler Comalats i La Senalla.

A partir dels vals servits al llarg de la nit, es calcula que hi van assistir un mig miler de persones i es van consumir uns 2.000 tastos. El funcionament del tast era que cada persona havia d’adquirir un val amb 8 pessetes per un valor de 10 euros. Cada restaurador oferia tres opcions de tastos que podien ser plats freds, calents o postres per un valor d’entre 1, 2, 3 i 4 pessetes cada un, que la persona havia d’escollir i bescanviar.

A banda de la deliciosa i variada oferta gastronòmica la cultura també va tenir un paper important en aquesta edició. Amb motiu del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, Calaf va voler col·laborar amb els actes d’homenatge de l’Any de Pedrolo realitzant lectures dels seus textos a través de la col·laboració de diferents rapsodes voluntaris de Calaf com l’alcalde, Jordi Badia o Josep Maria Solà, Montserrat Mestres, Teresa Maria Bujons i Marisa Sugrañes. A més, l’artista Marisol Franco va realitzar una il·lustració en directe de Pedrolo que després es va sortejar entre el públic assistent.

El músic Albert Gàmez va posar la nota musical a l’esdeveniment amb un repertori variat que incloïa clàssics i no tan clàssics de la música pop rock.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*