Inici Cultura Calaf segueix les passes de Manuel de Pedrolo

Calaf segueix les passes de Manuel de Pedrolo

COMPARTIR

L’Oficina de Turisme de Calaf ha obert fins el 25 de maig les inscripcions a la ruta “Seguint les passes de Pedrolo” que tindrà lloc el diumenge 27 de maig amb l’objectiu de recórrer alguns dels indrets de la Segarra natal de l’escriptor i així aprofundir en la seva figura i obra.

La ruta sortirà a les 08h del matí del Casal de Calaf amb autobús i els assistents es desplaçaran fins al Castell de Montcortés i d’allí s’iniciarà el recorregut a peu a través d’uns 12 km.

La caminada transcorrerà pels Plans de Sió i permetrà veure des de fora el castell de Montcortés i el castell de l’Aranyó – on va néixer Pedrolo – que actualment són de propietat privada i no es poden visitar. A través de l’explicació guiada però, en coneixerem detalls, vivències i altres anècdotes relacionades amb l’escriptor.

Al llarg del recorregut, també es realitzaran diferents parades a altres espais d’interès com el Columbari Romà, els Pallers de Pedra, l’ Aeròdrom de la Guerra Civil i les Fortificacions republicanes del 1938.

La ruta acabarà al Centre d’Interpretació Manuel de Pedrolo que es troba al castell de Concabella i que sí que és pot visitar. El preu de la ruta n’inclou l’entrada. Finalment, es tornarà amb autobús a Calaf. La durada aproximada de la caminada és preveu de 08h a 13h i es recomana portar esmorzar.

Més informació a

Oficina de Turisme de Calaf

Correu: calaf.turisme@calaf.cat

Telèfon: 93 868 08 33 (de dijous a dissabte de 09h a 14h)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*