Inici Societat Calaf renova el seu Consell d’Infants

Calaf renova el seu Consell d’Infants

COMPARTIR

Divendres es va constituir el 6è Consell d’Infants de Calaf, un òrgan de participació format per set nens i nenes dels cursos de 5è i 6è de l’Escola Alta Segarra, que són escollits pel centre educatiu en representació de tots els alumnes. La iniciativa, que es va crear fa sis anys, pretén copsar la realitat a través dels ulls d’un infant per tal de tenir en compte necessitats que sovint els adults obvien. També és una forma de fomentar un esperit crític i constructiu.

La seva tasca principal és recollir, a través de les diferents classes, opinions i propostes sobre com millorar Calaf. A partir de la informació obtinguda, s’elabora un document on es detallen aquestes mesures. Aquest document es converteix en la carta als reis que els infants llegeixen el dia 5 de gener en acabar la cavalcada. Posteriorment, l’Ajuntament de Calaf estudia les propostes i, en la mesura del possible, les duu a terme.

El passat divendres, l’alcalde de Calaf, Jordi Badia, i la regidora d’Ensenyament, Montserrat Isern, van donar la benvinguda als tres nous membres del consell i van fer un reconeixement als que se’n van.

Consell d'infants de CalafEnguany, els tres participants que marxen perquè han començat la secundària són Anaïs Argerich Campà, Alba Esteban Carricondo i Dani Herraiz Vigara. En el seu lloc, entren a formar part del Consell tres alumnes de cinquè de primària: Martina Closa Sererols, Nadyin Betancurt Puerta i  Biel Passadas Morros.

FER UN COMENTARI

*