Inici Destacats Calaf recuperarà el concurs de carbasses gegants per Tots Sants

Calaf recuperarà el concurs de carbasses gegants per Tots Sants

COMPARTIR

Calaf tornarà a gaudir de la Fira de la Carbassa que arribarà a la seva setena edició. Serà l’1 de novembre, per la festa de Tots Sants, i es realitzarà de 10 h a 14 h del migdia a la plaça dels Arbres.

Enguany el municipi recuperarà el concurs de carbasses gegants on s’hi espera la participació d’exemplars d’entre 300 kg i 600 kg. A partir de les 08 h, es pesaran i verificaran les carbasses i a les 10 h començaran els actes com a tal.

La fira comptarà amb un mercat de la carbassa, on hi haurà parades d’artesania i productes de proximitat d’aquest cultiu i una exposició de productes de tardor.

D’altra banda, també hi hauran diferents propostes per al públic familiar com «L’estrany viatge del Senyor Tonet» de la Cia. Tombs Creatius, una instal·lació de jocs de fusta on a través de la robòtica descobrirem un món de so, llum i moviment, i el taller infantil «Pinta la teva carbassa».

A partir de la 13 h, es farà el lliurament de premis a les carbasses participants al concurs que consistiran en un 1r premi de 300 €, un 2n de 150 € i un 3r de 75 €.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*