Inici Cultura Calaf reconeixerà persones i entitats de l’esport i la cultura

Calaf reconeixerà persones i entitats de l’esport i la cultura

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha obert la convocatòria per proposar candidats per als premis de la Nit de l’Esport i la Cultura 2016 que es lliuraran durant una gala que se celebrarà, el 3 de febrer, en el marc de la Festa Major de Santa Calamanda. Amb aquests guardons es reconeixeran a les persones i entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport i la cultura durant l’any 2016. Es posa en valor, així, el seu esforç, la dedicació i disciplina que fan que el municipi tingui un ampli i variat calendari d’activitats esportives i culturals.

Un altre dels objectius dels premis és el reconeixement de trajectòries destacades en el món cultural i esportiu. Alhora es vol destacar, promoure, afavorir i fomentar noves iniciatives individuals o col·lectives en tots els àmbits de l’esport i la cultura que contribueixin de manera notable i continuada en la millora del panorama esportiu i cultural calafí.

A partir d’ara i fins al dia 20 de gener, qualsevol persona de Calaf pot proposar candidats per a cada una de les modalitats dels premis de cultura i esports. Per fer-ho, cal presentar una proposta raonada a través del full que caldrà lliurar al Registre Municipal de l’Ajuntament. Per poder ser guardonat en qualsevol de les categories, excepte per al Premi Alta Segarra de l’Esport o el Premi Alta Segarra de la Cultura, cal estar empadronat a Calaf o pertànyer a una entitat esportiva o cultural inscrita en el registre municipal d’entitats.

A més, per als guardons de la categoria Alta Segarra poden fer les propostes de les candidatures qualsevol persona resident a un municipi de la Mancomunitat de l’Alta Segarra.

Categories dels guardons

Per a cultura, les categories són:
Millor iniciativa cultural, infantil o juvenil
Trajectòria cultural
Efemèride
Millor aportació cultural per a la promoció de la cultura a Calaf
Millor aportació cultural en l’àmbit social o pedagògic
Ambaixador cultural calafí al món
Premi Alta Segarra de la Cultura

Pel que fa als premis esportius, l’elecció dels millors esportistes correspon als èxits assolits durant la temporada 2015-2016. Les diferents categories dels premis són:
Millor esportista (masculí o femení) infantil
Millor esportista (masculí o femení) absolut
Trajectòria esportiva
Millor iniciativa esportiva o entitat esportiva en la promoció de l’esport
Millor iniciativa pedagògica o social lligada als valors de l’esport
Ambaixador esportiu calafí al món
Premi Alta Segarra

El jurat

Hi haurà un jurat per als premis de cultura i un altre per als d’esports. Ambdós estaran formats per tres persones de Calaf amb implicació en la cultura o esports que puguin tenir una visió objectiva. A més, en els dos jurats hi haurà un representant de l’Ajuntament de Calaf.

Per a l’elecció del premi de l’Alta Segarra hi haurà una comissió integrada per un representant de cada municipi de la Mancomunitat de l’Alta Segarra i els jurats de l’àmbit cultural i esportiu d’aquests premis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*