Inici Societat Calaf posa fil a l’agulla en els projectes dels pressupostos participatius

Calaf posa fil a l’agulla en els projectes dels pressupostos participatius

COMPARTIR

Durant els actes de la darrera Festa Major d’Hivern l’Ajuntament de Calaf ha estrenat un nou equip de so i llum. Es tracta d’una de les propostes que va obtenir més punts en els primers Pressupostos Participatius promoguts pel consistori calafí. En paral·lel, s’ha començat a posar fil a l’agulla als altres sis projectes. Per aquest motiu, regidors i tècnics s’estan reunint amb les entitats promotores de les iniciatives per tal de marcar el full de ruta a seguir.

Durant aquest 2017 executaran els set projectes que van obtenir més punts en les votacions celebrades durant la primera quinzena de gener. El que va situar-se en primera posició va ser el projecte de millores al barri de La Pineda. Seguidament es va situar el ‘Projecte pati’, per l’adequació del pati de l’Escola Alta Segarra, seguit per la millora de l’enllumenat de la pista de bàsquet del Pavelló poliesportiu municipal, la rehabilitació de la façana de l’edifici de la Unió Calafina, l’actuació al bosc del Rentador i l’adquisició, ja realitzada, d’un nou equip de so i llum per a les festes de Calaf.

656 calafins van participar en les votacions, el que representa un 19,5% del cens electoral. La majoria de les votacions van fer-se a través del portal on-line creat especialment per a aquestes votacions.

L’Ajuntament de Calaf ha destinat 50.000 euros per realitzar els projectes d’aquets primers Pressupostos Participatius.

FER UN COMENTARI

*