Inici Societat Calaf obre les sol·licituds per optar als nous horts urbans

Calaf obre les sol·licituds per optar als nous horts urbans

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha obert el període de sol·licitud per a participar en la convocatòria pública per a la concessió d’un hort urbà a Calaf. En total, s’ofereixen 19 parcel·les d’horts urbans als solars ubicats entre el carrer de Pujalt i el carrer de Laureà Figuerola. Les tres tipologies disponibles són horts en règim de tarifa, subjectes a una tarifa de 36,98€/any i una fiança de 100€. Les llicències tindran una durada de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga de 2 anys; Horts en règim educatiu, amb una llicència de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga de 2 anys; Horts en règim social, amb una llicència d’un any, prorrogable any a any fins a un màxim de 4 anys.

Els arrendataris han de ser persona física i major d’edat, empadronats a Calaf. Només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, i no es podrà sol·licitar si no es disposa -en propietat o lloguer- de cap altre hort o terreny de conreu, ja sigui dins del terme municipal de Calaf o fora d’aquest.

Les persones beneficiàries tindran el dret a conrear tot tipus d’hortalisses, verdures i flors, sempre que no estiguin prohibides per alguna disposició; a disposar de compost i a tenir accés a un punt d’aigua. Per altra banda, tindran l’obligació d’utilitzar un sistema de reg gota a gota, a cultivar l’hort seguint les tècniques de l’agricultura ecològica i a realitzar una rotació de cultius que permeti la regeneració natural dels nutrients, entre altres.

Les persones interessades a participar en la convocatòria per a la concessió a precari d’un hort urbà de Calaf hauran de presentar la fitxa de sol·licitud normalitzada i la documentació necessària. Es pot consultar tota la documentació i condicions en el Reglament de règim d’ús dels horts urbans de Calaf. Per a més informació, es pot contactar amb l’Àrea de Medi Ambient al 938 698 512 o arenascm@calaf.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*