Inici Societat Calaf inicia la segona fase de les obres del tram urbà de...

Calaf inicia la segona fase de les obres del tram urbà de la N-141b

COMPARTIR

Aquest dilluns s’ha iniciat la segona fase de les obres de l’avinguda de Josep Miró de Calaf, el tram urbà de la carretera N-141b.

L’itinerari alternatiu a la carretera continua essent el mateix que durant la fase 1, tal com s’indica en el croquis. Durant aquesta segona fase, tant l’accés com la sortida a la gasolinera i al taller es realitzarà pel costat del pont sobre la carretera llarga, venint de Sant Martí, en els dos sentits de circulació, tal com consta en el croquis. En aquest sentit, s’ha col·locat una nova senyalització a la via pública indicant-ho.

Les obres es van iniciar el setembre passat i tenen per objectiu transformar en un passeig la carretera de Manresa. El seu cost ascendirà a 563.289,485 € dels quals, 389.807,50 €, corresponen al cost de l’actuació inicialment previst assumit per la Diputació i 173.490,98 € corresponen a l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Calaf després de la seva adjudicació.

En conjunt, la sèrie d’actuacions per a la millora de la via i de l’entorn urbà proper que es plantegen són:

– La construcció d’una vorera continua en el marge dret amb amplades de pas lliures superiors a 1,80 m que en certs punts permet la creació de zones de descans i estada.

-La implantació de nou passos de vianants accessibles a la cruïlla amb el carrer de la Carretera Llarga.

– La millora del sanejament de l’àmbit amb l’arranjament de part del col·lector actual i la redistribució dels elements de recollida de les aigües pluvials.

– La renovació de l’enllumenat públic adaptant-lo a la nova secció de la carretera.

– La millora de la xarxa d’aigua potable actual i la implantació de nous hidrants contra incendi.

– Plantació d’arbrat i arbustives per a buscar la imatge d’un passeig que es pugui perllongar al llarg de tota la travessera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*