Inici Societat Calaf inicia la construcció d’un aparcament per a camions

Calaf inicia la construcció d’un aparcament per a camions

COMPARTIR

Aquest mes de novembre han començat les obres d’adequació per realitzar un aparcament públic provisional de camions dins d’una parcel·la d’equipaments del polígon Les Garrigues. L’Ajuntament de Calaf n’és el promotor i estan finançades al 100% per la Diputació de Barcelona, ja que es va demanar i aconseguir una subvenció dins el marc de les meses de concertació del “Pla de Governs Locals 2016-2019”.

La parcel·la es troba al carrer Isaac Newton del polígon Les Garrigues, al costat del Parc de Bombers, i té una superfície de 6.554 m2 i 1.076 m2 de zona verda. L’objectiu és habilitar el terreny per donar servei d’aparcament de camions de totes dimensions, especialment els tipus tràiler i porta cotxes amb una capacitat per a 32 vehicles pesants. Aquesta mesura és provisional, a l’espera del desenvolupament del planejament d’aquesta zona (SUD-3 i SUN-7).

Els treballs que es realitzaran inclouen l’extracció d’alguns arbres afectats per l’entrada, l’enderroc de la vorera i moviment de terres, la realització d’un paviment nou amb formigó, la col·locació d’un pas remuntable i variacions a l’enllumenat públic mitjançant una rasa i la instal·lació de 4 faroles noves.

Amb aquest servei provisional, es preveu també incentivar la utilització del polígon de Les Garrigues i donar una major accessibilitat al sector.

Les obres es van licitar per un import de 48.336,22 euros (iva inclòs). L’empresa adjudicatària va ser Mulé Calaf amb una oferta per valor de 39.394,02 euros (iva inclòs) que és el cost definitiu que tindrà el projecte. Es calcula que els treballs tindran una durada de dos mesos i mig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*