Inici Societat Calaf impulsa ajuts per facilitar la participació dels infants en activitats culturals...

Calaf impulsa ajuts per facilitar la participació dels infants en activitats culturals i esportives

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf ha obert dues línies de subvencions per facilitar la participació en activitats esportives i culturals d’infants i adolescents del municipi que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques

Fins divendres 5 d’octubre es podran presentar les sol·licituds per optar als ajuts per a la realització d’activitats esportives del curs 2018-2019. Les beques estan adreçades a infants i adolescents (de 3 a 17 anys) empadronats a Calaf, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Entre altres qüestions, les bases de la convocatòria regulen els criteris de concessió en els que es tenen en compte la renda familiar, la condició de família nombrosa o monoparental, les situacions de violència de gènere, problemes de salut i l’informe emès per l’àrea de Benestar Social, que coneix amb detall cada cas.

L’Ajuntament de Calaf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través d’una subvenció, a l’hora de convocar aquestes beques.

Beques per a la realització d’activitats culturals

Les sol·licituds es poden presentar a l’Ajuntament de Calaf fins el 5 d’octubre. Els ajuts es destinen als alumnes empadronats i escolaritzats a Calaf que pertanyin a famílies amb situació socialment i econòmica vulnerable

L’Ajuntament de Calaf ha obert una convocatòria per sol·licitar una beca per a alumnes infants i adolescents (de 3 a 17 anys) de famílies amb una situació socioeconòmica desafavorida. L’ajut es destinarà a la realització d’activitats culturals en el curs 2018-2019. Per optar a la convocatòria cal estar empadronat a Calaf i realitzar una activitat cultural constituïda legalment al poble de Calaf.

Els pares o tutors poden presentar la sol·licitud per una o les dues beques fins el 5 d’octubre, juntament amb tota la documentació requerida a les bases. Cal fer-ho a les oficines de l’Ajuntament de Calaf entre les 9.00 i les 14.00 hores. La resolució dels ajuts es donarà a conèixer el divendres 26 d’octubre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*