Inici Esports Calaf iguala el rècord de participació en la catorzena edició del 3×3...

Calaf iguala el rècord de participació en la catorzena edició del 3×3 de futbol

COMPARTIR

El catorzè 3×3 de futbol de Calaf i el 10è memorial ha Jordi Borràs ha reunit 354 jugadors, igualant el rècord de participació de 2015. S’han jugat un total de 210 partits, repartits en 42 hores jugades.

Les causes climatològiques adverses de dissabte matí i nit, no van fer parar la competició, tot i que per salvaguardar la integració física dels jugadors, els partits afectats per la pluja es van disputar a tanda de penals.

Diumenge al vespre, després de la disputada final de la categoria sènior que va enfrontar els Ke-Diví i els Baxa Team, i que es van endur els primers, va tenir lloc el lliurament dels premis a càrrec de l’alcalde de Calaf i regidor d’Esports, Jordi Badia, juntament amb el president de la Penya Barcelonista de Calaf i Comarca, Èdgar Cardona.

L’alcalde va voler felicitar i agrair a la Penya Barcelonista de Calaf i Comarca l’excel·lent feina realitzada un any més. A més a més, aprofitant que enguany es compleixen 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92, l’alcalde va fer una reflexió: “L’esperit olímpic vol prendre’s l’esport com a vehicle de superació personal i col·lectiva; allò del més de pressa, més alt, més fort. Però també com a expressió d’amistat i cooperació; allò de que el més important és participar.”

Isidre Marsiñach, jugador de l’equip vencedor del torneig, va rebre el premi al millor jugador, que des de fa deu anys es lliura en record a Jordi Borràs. Els encarregats d’entregar-li el trofeu van ser els pares d’en Jordi, la Maria Àngels Espinassa i en Pere Borràs, acompanyats dels seus dos néts.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*