Inici Cultura Calaf convoca el segon concurs d’il·luminació nadalenca, amb 1.700 euros en premis

Calaf convoca el segon concurs d’il·luminació nadalenca, amb 1.700 euros en premis

COMPARTIR

[Img #2473]L’Ajuntament de Calaf tanca aquest divendres les inscripcions per a la segona edició d’aquest concurs , que premiarà de nou les millors propostes d’il•luminació nadalenca. Es tracta d’una convocatòria oberta a particulars, comunitats de veïns i entitats, que enguany presenta algunes novetats. Per exemple, les cinc categories a concurs seran: millor balcó o finestra (que optarà a un premi de 150 euros), millor façana (premi de 200 euros), millor comerç (150 euros), millor bloc o comunitat de veïns (400 euros) i, finalment, millor [Img #2472]carrer o plaça -aquesta vegada el 1r classificat de millor carrer o plaça s’endurà 500 euros, el 2n classificat 200 euros i el 3r classificat, 100 euros.

Es constituirà un Jurat format per representants de l’Ajuntament i d’entitats calafines, que a partir del 17 de desembre (dia recomanat d’encesa de la il•luminació) avaluaran les diverses propostes a concurs.

Hi ha temps per apuntar-se al concurs fins aquest divendres 30 de novembre. Es pot realitzar la inscripció presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Calaf, o bé omplint una instància a través del web www.calaf.cat.

Des de l’Ajuntament de Calaf s’anima a tothom a participar en aquesta convocatòria, que tindrà en compte el disseny estètic, la destresa-dificultat, la sostemibilitat-estalvi energètic i l’originalitat de les propostes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*