Inici Societat Calaf consulta els veïns si volen encendre els llums de Nadal

Calaf consulta els veïns si volen encendre els llums de Nadal

COMPARTIR

Arran d’una iniciativa estesa a diferents municipis de Catalunya que proposa no encendre els llums de Nadal per protestar contra l’empresonament dels consellers del govern destituït i dels líders d’Òmnium i ANC, des de l’Ajuntament de Calaf s’ha fet una enquesta online per consultar a la població afegir-s’hi.

Aquesta enquesta s’ha publicat a la pàgina web de l’Ajuntament i també s’està difonent a través de les xarxes socials i grups de whatsapp. És completament anònima, però com només està destinada a la població calafina, es demana l’adreça de correu postal i edat per garantir que les persones que voten són del municipi, majors d’edat i verificar -posteriorment- que una persona no ha votat més d’un cop.

L’enquesta estarà oberta fins el divendres 15 de desembre a les 15h de la tarda i també permet la possibilitat a la ciutadania de proposar altres accions en aquesta línia.

“Nadal sense llums, si no hi ha llibertat”

Aquesta mesura de protesta i resistència pacífica ha estat assumida per més d’una vintenta d’ ajuntaments de tot Catalunya i d’altres aplicaran de forma alternativa l’apagada total: tancant les llums algunes hores, dies concrets, etc. L’objectiu, a banda del simbolisme, és que aquest actes suposaria un gran impacte en les empreses elèctriques, majoritàriament espanyoles.

FER UN COMENTARI

*