Inici Festes Calaf compleix amb la tradició amb les festes de Santa Calamanda

Calaf compleix amb la tradició amb les festes de Santa Calamanda

COMPARTIR

Calaf ha gaudit durant quatre dies de la Festa Major d’Hivern en honor a la seva patrona Santa Calamanda. En aquesta edició, s’havia apostat per una de les programacions més complertes i variades dels darrers anys per tal de fomentar la participació i interès de gent de totes les edats.

El teatre ha estat un dels plats forts de les activitats que ha comptat amb obres com “Mort a les cunetes”, un homenatge als represaliats republicans del 1939 que va emocionar als assistents; “Bona Gent” de Quim Masferrer, una obra poc habitual on els actors i les actrius van ser les gairebé sis-centes cinquanta persones que van omplir el casal de Calaf el diumenge 3 de febrer a la tarda; o el “Secret de la Lloll”, de Lloll Bertran que va tenir l’honor de tancar amb el seu toc d’humor la programació del dia de Santa Calamanda, dimarts 5 de febrer a les 18h de la tarda.

La música també ha tingut el seu protagonisme i les propostes com les del Cor Geriona, amb un repertori modern amb temes com “Els Miserables”, “Mamma Mia” o “La La Land” i el concert de Marcel Làzara i Júlia Arrey, amb cançons que veuen del mestissatge i que juguen amb la guitarra, les veus i la percussió, van captivar infants, joves i grans. En un altre registre, el quartet Altimira va emmudir els assistents amb un concert de corda íntim i personal de gran qualitat i excel·lència musical que va comptar amb conegudes peces de la música clàssica.

Els petits, i no tan petits, van poder gaudir el dilluns 4 de febrer a la tarda de la màgia espectacular del solsoní Pere Rafart amb l’espectacle PEREsonal que va fascinar amb el seu il·lusionisme i trucs sorprenents.

Els actes més tradicionals i populars com la missa solemne a Santa Calamanda, la Metredansa, les sardanes enllaunades o els balls del Casino de Calaf han acabat d’arrodonir i completar la programació de Festa Major per on hi han passat més de 1500 persones.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*