Inici Societat Calaf celebra la primera assemblea oberta feminista en el marc del 25N

Calaf celebra la primera assemblea oberta feminista en el marc del 25N

COMPARTIR

Diumenge 24 de novembre, es va realitzar la primera assemblea oberta feminista de Calaf i comarca, ‘La Sororitat’, destinada a dones, bolleres i trans; treballadores, emprenedores, esportistes, artistes, mares, àvies, activistes… on es va generar un espai de trobada on tothom va tenir veu.

Primerament, es va llegir el manifest del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones del 2019 i seguidament, es va obrir el debat sobre diversos temes d’interès com: la inclusió en espais públics, la seguretat als carrers, l’autoorganització en els espais d’oci nocturn, etc. També es van donar a conèixer els serveis a les dones que es tenen a l’abast. Després d’aquesta primera assemblea, van crear-se vàries comissions entre les diferents assistents per tal de començar a definir campanyes de sensibilització.

D’altra banda, de forma paral·lela a l’espai de l’Institut de Formació Permanent (IMFP), es podia visitar l’exposició ‘DONES’ on es podien trobar il·lustracions de l’artista calafina Marisol Franco i textos escrits de la Sílvia Vila que apel·len a la llibertat de ser, pensar, somiar, lluitar, seduir o fins i tot envellir. Seguidament, tots els assistents van poder gaudir d’un vermut musical organitzat pels Pioners i Caravel·les del CAU de Calaf i amenitzat amb les cançons reivindicatives de l’Andrea i el Joel.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*