Inici Destacats Calaf ‘arrela’ diumenge als seus nadons

Calaf ‘arrela’ diumenge als seus nadons

COMPARTIR

Calaf manté viva la tradició d’arrelar els nadons nascuts a la vila al mateix temps que es fomenta el respecte al medi ambient. Per això, el proper diumenge 3 de juny tindrà lloc la festa de l’Arrela’t, un acte que consistirà en la plantada conjunta d’una alzina amb totes les famílies amb nadons nascuts el 2017.

Tot i que estava previst realitzar la festa dels nadons nascuts el 2017 a l’esplanada del castell, finalment, es realitzarà al mateix lloc que l’any passat, al bosquet del rentador.

La pluja que ha caigut aquests dies i que encara es preveu fins dissabte, ha causat que l’esplanada del castell no pugui estar en condicions per acollir tot els actes previstos i per això, des de l’Ajuntament s’ha decidit canviar la ubicació a un lloc que ofereixi millors condicions per a les famílies i els nadons.

La cercavila prevista per les 11h sortirà des del carrer Cels Xaudaró i farà el recorregut fins al bosquet del rentador. Allí, es realitzaran tots els actes tal com estava programat.

L’Escola Municipal de Música rebrà als participants amb un petit tastet de la cantata “50M de segons” que just han estrenat aquest mes de maig en motiu del seu 20è aniversari. Tot seguit, es realitzarà la plantada de l’alzina i s’obsequiarà a tots els nadons nascuts el 2017 amb un regal.

Finalment, la jornada es clourà a les 12h amb un vermut i l’espectacle “Que peti la plaça” a càrrec del Xip Xap que serà obert a tota la ciutadania.

Enguany, serà la dotzena edició d’aquesta festa que es va inciar el 2006 i que al llarg dels anys ha mantingut l’essència però ha variat l’emplaçament i el format per tal d’esdevenir més festiva i participada. L’Arrela’t es realitza en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient que aquest any serà el dimarts 5 de juny.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*