Inici Societat Calaf aprova l’arranjament de la plaça Alta Segarra

Calaf aprova l’arranjament de la plaça Alta Segarra

COMPARTIR

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Calaf va aprovar, en la darrera sessió celebrada el passat dimecres 2 de novembre, l’arranjament de l’espai central de la plaça Alta Segarra, concretament de la pèrgola de formigó i dels quatre sorrals. Actualment no es troben en bones condicions de manteniment el que pot provocar situacions de manca de seguretat.

El projecte té un pressupost de 54.743,2 euros i compta amb una subvenció del PUOSC de la Generalitat de 34.000 euros.

Un altre dels projectes aprovats en aquesta Junta de Govern és la segona fase del projecte de millora del clavegueram a la continuació del carrer Eres de la Sal. Es tracta d’un projecte redactat i que executarà Aigües de Manresa, concessionària de la gestió de l’aigua i el clavegueram al municipi.

Al setembre va executar-se la primera fase d’aquest projecte, en un tram de 165 metres, que començava en la continuació del carrer Eres de la Sal. En aquesta segona fase se seguirà fent la canalització soterrada, ja que actualment la xarxa discorre a cel obert, fins a arribar a la carretera Llarga. La segona fase d’aquest projecte té un pressupost de 34.984,35 euros.

Per últim, la Junta de Govern del consistori calafí també va aprovar l’ampliació del termini de resolució de les beques esportives per prevenir el risc d’exclusió fins al 18 de novembre. Aquesta ampliació es deu al gran nombre de sol·licituds i de requeriments per falta de documentació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*