Inici Gent Calaf, amb la Marató de TV3

Calaf, amb la Marató de TV3

COMPARTIR

[Img #2953]Com cada any, les entitats i associacions de Calaf demostraran la seva solidaritat aquest cap de setmana, amb l’organització de nombrosos actes destinats a recollir fons per a la Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra el càncer. Les activitats són d’allò més variades i tindran lloc tant dissabte com diumenge, per la qual cosa des de les associacions esperen una bona resposta dels calafins i calafines.

Dissabte, la primera activitat serà l’espectacle de teatre musical, jazz-rítmica i Family Gospel organitzat per l’AMPA de l’Escola Alta Segarra, que porta per títol [Img #2954]«Tots, pares i nens, cantem i ballem per la Marató». Tindrà lloc a les 12.00 h a la Sala d’Actes Municipal i l’entrada mínima per col•laborar amb la Marató és d’1 euro. Dissabte a la tarda, el poliesportiu acollirà dos partits de bàsquet del CB Calaf: a les 17.30 h, el sènior masculí; i a les 19.30 h, el sènior femení. Encara dissabte, a les 18.30 h a la Unió Calafina, l’AAVV del Nucli Antic i el Grup de Country de Calaf ha organitzat una tarda de ball country (bo d’ajut per a la Marató d’1 euro, mínim per persona).

Diumenge , els més matiners tenen una cita a les 8.30 h a la plaça dels Arbres, amb la caminada (10 km) i la pedalada (15 km) direcció cap a la Manresana, que ha organitzat BikeCalaf.Cat. L’esmorzar serà gratuït ja que n’assumeix els costos BikeCalaf.Cat, de manera que els donatius dels participants es destinaran íntegrament a la Marató. A les 9.30 h començarà a la Unió Calafina un campionat de tennis de taula organitzat pel CTT Calaf, que s’allargarà durant tot el matí. Mentrestant, al camp de les Garrigues, la Unió Esportiva Calaf  instal•larà la guardiola per a la Marató en aquests dos partits: benjamins UE CAlaf – Anoia CE (11.00 h)  i infantils UE Calaf – Sant Maure (12.00 h).

De cara a la tarda, a les 16.00 h començaran una sèrie de partits de futbol-sala al poliesportiu, organitzats per l’EFSAS Alta Segarra, i que enfrontaran jugadors, entrenadors, pares, mares… A les 21.00 h, en el partit FC Barcelona-At.Madrid, al local de la Penya Barcelonista de Calaf i Comarca, aquesta entitat destinarà la recaptació de la barra a la Marató, i sortejarà una samarreta oficial per recollir més fons.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*