Inici Cultura Calaf acollirà dissabte l’Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català

Calaf acollirà dissabte l’Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català

COMPARTIR

[Img #2488]Calaf serà l’escenari de la quarta edició de l’Obert dels Països Catalans de Scrabble en Català el proper dissabte 1 de desembre. Per primera vegada, el municipi acollirà un obert de Scrabble en català, amb la intenció de divulgar el coneixement de la llengua catalana gràcies a aquest joc popular.

En l’edició del 2010 de l’Obert dels Països Catalans, a Manresa, van participar-hi prop d’una quarantena de jugadors, entre els quals hi havia la presència de personatges coneguts en què destacava Màrius Serra.

Sistema suís

L’obert es disputarà seguint les normes del sistema de competició suís desenvolupat en 6 rondes. Enguany, per afavorir la participació dels jugadors més novells, es contempla la possibilitat de participar només a les rondes de matí, o a les de tarda.

Hi haurà premis per als tres primers classificats. També n’hi haurà per al millor jugador local, per a la millor jugada i per a la millor puntuació individual en una partida.

Ubicació i inscripcions

El torneig se celebrarà al Casino de la Unió Calafina el dissabte 1 de desembre a partir de dos quarts de 10 del matí. El club organitzador disposa d’una pàgina web amb informació detallada de l’esdeveniment.

Les inscripcions es poden fer fins el 30 de novembre a preu simbòlic de 5 euros a través d’internet, o de forma presencial el mateix dia 1. El nombre de places és limitat. Per a qualsevol dubte es pot contactar amb el club a través del correu electrònic clubscrabblemanresa@yahoo.es.

El campionat és possible gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament de Calaf i el suport de la Unió Calafina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*