Inici Futbol Cal Fanga i Indi’s Folls guanyadors del 38è Campionat de Futbol Sala...

Cal Fanga i Indi’s Folls guanyadors del 38è Campionat de Futbol Sala de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Esports ha tancat un any més, amb nota alta en ambient i participació, el Campionat de Futbol Sala de Vilanova del Camí. Enguany arribava a la 38a edició. Una dotzena d’equips classificats a les finals d’aquesta lliga es preparen ja per començar a disputar la Copa a partir del pròxim dilluns, 16 d’abril.

Una vintena d’equips ha participat des del mes d’octubre en aquest campionat esportiu de lleure vilanoví que cada any aplega equips d’arreu de la comarca i que està plenament consolidat entre l’afició anoienca.

L’equip guanyador en la Divisió d’Honor ha estat Cal Fanga (VPR Refrigeració) amb 45 punts, seguit de l’Asador Mesón El Abuelo amb 43 punts i del NEWTEAM que ha quedat tercer amb 42 punts. El màxim golejador a Divisió d’Honor ha estat el jugador Jordi Boleda amb 51 gols, de l’equip campió de Cal Fanga.

Pel que fa a Primera Divisió l’equip dels Indi’s Folls amb 39 punts han quedat en primera posició, seguits de la Peña Madridista de Vilanova del Camí, amb 38 punts i del Can Claramunt amb 37. El màxim golejador de Primera Divisió ha estat el jugador Bryan Sosa amb 30 gols (de l’equip Can Claramunt).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*