Inici Destacats Busos des d’Igualada per assistir a la manifestació que organitzarà l’ANC per...

Busos des d’Igualada per assistir a la manifestació que organitzarà l’ANC per l’11 de setembre

COMPARTIR

Davant la proximitat de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, aquest proper 11 de Setembre, l’ANC d’Igualada organitza autocars per facilitar l’assistència a la manifestació que es farà a Barcelona.

Tothom qui ho vulgui, pot fer la reserva de la seva plaça d’autocar de forma presencial al vestíbul de l’Ateneu, aquesta setmana el dimecres 1, dijous 2 i divendres 3 de setembre i la següent setmana el dimecres 8 i el dijous 9. L’horari per tots els dies serà de 19 a 21 h.

També es poden reservar on-line a través de la plataforma inscriu.me en el següent enllaç: https://www.inscriu.me/ca/anc-igualada-autobusos-11s-2021

Sota el lema «Lluitem i guanyem la Independència», l’Assemblea Nacional Catalana organitza aquest 11S una manifestació a Barcelona, que anirà des de plaça Urquinaona fins al Parlament «per deixar constància que la societat civil ha estat la clau de volta de les grans victòries independentistes dels darrers anys». Per a l’ANC, «ara, amb un Parlament amb majoria independentista en vots i en escons, cal que tornem a empènyer des de baix per avançar i fer efectiva la independència de Catalunya. Vam guanyar el referèndum i ara ens toca guanyar la independència. Ho farem, com sempre, des de baix i al carrer, amb la força de la gent».

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*