Inici Societat Bus gratuït per visitar els cementiris d’Igualada el dia de Tots Sants

Bus gratuït per visitar els cementiris d’Igualada el dia de Tots Sants

COMPARTIR

Des del passat dia 15 d’octubre i fins dijous vinent, dia 1 de novembre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, els dos cementiris d’Igualada, tant el Cementiri Vell com el Parc-Cementiri Nou, obren ininterrompudament des les 10 fins les 19h. A més, s’hi ha previst dues eucaristies: dijous, 1 de novembre, hi haurà Missa de Tots Sants a les 12:30h al Cementiri Nou i divendres, 2 de novembre, hi haurà Missa de Difunts al Cementiri Vell a les 17h. Els cementiris d’arreu de la comarca també amplien els seus horaris d’obertura amb motiu de Tots Sants.

A més, durant el dia de Tots Sants, l’Ajuntament disposarà novament un servei gratuït de bus urbà per facilitar l’accés als dos cementiris: a les 10, les 11 i les 12h sortirà de la Plaça Castells i a les 11:30, les 12:30 i les 13:30h ho farà des del Cementiri Nou.

L’itinerari d’anada sortirà de la Pl. Castells i continuarà per Rambla St. Ferran, Plaça de la Creu, Plaça del Rei, Av. Soledat, Av. Caresmar, Av. Montserrat, Pg. Verdaguer, c/ St. Josep, Av. Barcelona, Av. Dr. Pasteur, c/ Comarca, Av. Mestre Muntaner, Av. Catalunya (Hospital), Av. Andorra, c/ Joan Serra i Constansó, c/ de les Guixeres (Pavelló), c/ Abat Oliba, c/ Països Baixos, acabant al Parc-Cementiri Nou. Aquelles persones que vulguin visitar el Cementiri Vell disposen de dues parades al Passeig Verdaguer: l’Estació d’Autobusos i l’antic Hotel Ciutat d’Igualada.

De tornada, els busos sortiran del Parc-Cementiri Nou i passaran per c/ Països Baixos, c/ Irlanda, c/ de les Guixeres (Pavelló), c/ Joan Serra i Constansó, c/ Guimaraes , Av. Catalunya (Hospital), Av. Mestre Muntaner, c/ Comarca, Av. Dr. Pasteur, Av. Barcelona, c/ Òdena, Pg. Verdaguer, Av. Montserrat, Av. Caresmar, Av. Soledat, Plaça del Rei, Plaça de la Creu, Rambla St. Ferran i finalitzant a la Pl. Castells. En aquest cas, els viatgers que vulguin visitar el Cementiri Vell utilitzant aquestes expedicions, podran baixar també al Passeig Verdaguer, davant del CAP Igualada Urbà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*