Inici Destacats Buff torna a la feina amb mesures per evitar l’expansió del coronavirus

Buff torna a la feina amb mesures per evitar l’expansió del coronavirus

COMPARTIR

L’empresa Original Buff d’Igualada ha reprès de forma progressiva l’activitat amb mesures de control i protecció per evitar el contagi de coronavirus. Actualment hi ha 100 treballadors als seus llocs de feina i en les properes setmanes es preveu arribar a les 180. La feina d’oficines es continuarà fent des de casa.

Buff és una de les moltes empreses que prenen la temperatura als empleats quan entren cada dia a la feina, per prevenir possibles contagis i intentar mantenir sota control la pandèmia.

Segons explica el seu director general, David Camps, cada dia els empleats quan arriben han de fer cua a un metre i mig de distància. Un cop dins, han de respondre un qüestionari per veure si presenten alguna simptomatologia. A continuació se’ls pren la temperatura i han d’estar per sota de 37,5. Si tot és correcte, poden entrar. De moment, explica, no s’ha donat cap cas de treballador al qual se li hagi impedit l’accés.

En paral·lel, l’empresa –on la zona d’oficines encara no funciona- ha reduït el nombre d’empleats per torn a la zona de producció, l’ús de mascaretes, guants i gel és obligatori, s’han instal·lat mampares a la zona de producció i, a la de descans, també hi ha indicacions per garantir la distància de seguretat entre uns i altres. Cada empleat s’ha d’encarregar de netejar la seva zona, malgrat que a la nit es fa una neteja més exhaustiva i una desinfecció setmanal. A hores d’ara treballa vora el 70% de la plantilla i, si tot va bé, la intenció és que en 15 dies pugui estar al 100%.

Gemma Aleman / ACN

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*