Inici Destacats Buff reedita el seu programa d’ajuts a entitats esportives

Buff reedita el seu programa d’ajuts a entitats esportives

COMPARTIR

Després de l’èxit de la primera convocatòria– en què més de 1.900 esportistes de 24 entitats locals diferents van poder beneficiar-se dels ajuts –la marca d’accessoris per a coll i cap BUFF® anuncia una nova edició del Programa d’Ajuts Esportius BUFF® per a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes esportius a la Conca d’Òdena.

Aquest projecte forma part del programa de responsabilitat social corporativa DO MORE NOW de BUFF® i tornarà a prioritzar com a criteris claus el nombre d’esportistes federats en edat de 6 a 12 anys així com el número d’esportistes federades femenines majors de 12 anys.

L’import total destinat serà de 25.000,00€ i es repartirà en funció del nombre de sol·licituds presentades i la puntuació que cadascuna de les entitats aprovades obtingui segons els següents criteris:
• Número de federats en edat escolar entre 6 i 12 anys : 1’5 punt per federat
• Número de federades femenines majors de 12 anys: 1’5 punt per federat
• Número d’esportistes federats no inclosos en les dues categories anteriors: 1 punt per federat

Almudena Cara, People Manager de BUFF® ha comentat “La primera convocatòria del programa d’Ajuts Esportius va tenir molt bona acollida i més de 1.900 esportistes se’n van poder beneficiar. Aquest any, i en unes circumstàncies excepcionals com les que estem vivint, veiem encara més necessari posar el nostre granet de sorra i promoure la pràctica esportiva, col·laborant estretament amb les entitats de la Conca d’Òdena, una de les zones més afectades per la crisi del coronavirus. Confiem en què aquesta segona convocatòria tingui tant o més èxit que l’anterior”.

Les entitats poden presentar sol·licituds fins el 30 de juny i consultar les bases a través de la pàgina web de Buff.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*