Inici Destacats Buff donarà ajuts a les entitats esportives de la Conca d’Òdena

Buff donarà ajuts a les entitats esportives de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

L’empresa igualadina Buff ha presentat un nou programa d’ajudes als clubs esportius sense ànim de lucre de la Conca d’Òdena. L’objectiu de l’empresa és aplicar la seva filosofia central, la de fomentar la pràctica esportiva a l’aire lliure, a l’entorn on opera i on viuen la majoria dels seus treballadors.

Els ajuts repartiran un total de 20.000 euros i es prioritzarà com a criteris per a la seva adjudicació el nombre d’esportistes federats en edat de 6 a 12 anys i les esportistes federades femenines majors de 12 anys.

David Camps, director General de Buff, i Almudena Cara, directora del Departament de Persones de l’empresa, han estat els encarregats de presentar la iniciativa.

L’objectiu d’aquests ajuts és recolzar i promoure tota aquella pràctica esportiva que fomenti l’aprenentatge i la difusió dels valors esportius i educatius, així com la participació en competicions oficials de clubs, associacions o entitats esportives. Els nous ajuts s’inscriuen en una línia de responsabilitat social corporativa que inclou accions per millorar la sostenibilitat de la seva producció i l’aportació d’uns 10.000 euros a projectes socials de la mateixa Conca d’Òdena.

Buff factura més de 32 milions d’euros anuals i ven els seus característics tubulars en una vuitantena de països del món. Fundada pel desaparegut Joan Rojas fa més de 25 anys, Buff produeix els seus articles a la seva factoria del polígon de Les Comes d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*