Inici Destacats Buff donarà el 2% dels seus beneficis d’enguany a UNICEF

Buff donarà el 2% dels seus beneficis d’enguany a UNICEF

COMPARTIR

L’empresa igualadina Buff donarà el 2% dels seus beneficis globals d’aquest any 2020 a favor d’UNICEF Espanya, col·laborant així amb projectes que desenvolupa l’organització i que proporcionen ajuda vital on més es necessita. Part d’aquests beneficis provindran de la venda de la nova BUFF® Filter Mask, la innovadora mascareta de filtres reemplaçables que prepara l’empresa anoienca.

Com a part de les accions de responsabilitat social de la marca, BUFF® s’uneix de nou a UNICEF Espanya per a ajudar als nens i nenes que més estan sofrint els efectes de la pandèmia a través de tres projectes. Un d’ells té una vocació plenament global, ja que s’està duent a terme a 190 països i té com a objectiu aportar a famílies, cuidadors i professors recursos i informació veraç sobre el coronavirus. Aquests recursos estan enfocats a garantir que els nens estan protegits del virus i de la violència, i que continuen el seu camí educatiu.

A més, BUFF® farà costat a UNICEF a dos països en els quals la pandèmia està fent la vida dels nens encara més difícil. A Síria, on els efectes del coronavirus s’uneixen als de la guerra, es donarà suport al treball que l’organització realitza per a proporcionar aigua i distribuir centenars de milers de pastilles de sabó, i també la seva campanya informativa de prevenció sobre la COVID-19. I, al Senegal, es donaran suport als esforços centrats a assegurar l’accés a aigua potable, sanejament i serveis sanitaris per a millorar la higiene i disminuir la possible propagació del virus.

“Decidits a contribuir en la millora de la situació global actual, la nostra primera iniciativa va ser el desenvolupament de la nostra pròpia mascareta de filtre, BUFF® Filter Mask. Però aviat ens vam adonar que volíem contribuir molt més”, ha comentat David Camps, CEO de BUFF®. “Ràpidament vam prendre la decisió d’ampliar la nostra cooperació habitual amb UNICEF i identificar algunes àrees específiques en les quals els recursos i les mesures d’ajuda per als nens són més necessàries que mai”.

“Hem aconseguit dur a terme aquesta col·laboració en una conjuntura complexa com la que estem vivint. Acords com aquests estimulen l’esperança de voler avançar malgrat les dificultats, ajudant a la infància que més està sofrint, la que està en situació de major vulnerabilitat”, ha explicat Jaume Lanaspa, president d’UNICEF Comitè Catalunya.

La BUFF® Filter Mask, el producte que va actuar com a precursor d’aquesta sèrie d’iniciatives, ha estat creada com l’alternativa més còmoda per al dia a dia tant per a adults com per a nens. Es tracta d’una màscara reutilitzable amb un sistema de filtres reemplaçables que compten amb una eficàcia de filtració bacteriana del 98% sense comprometre la respirabilitat.

Gràcies al seu disseny ergonòmic que inclou dues tires ajustables que se situen al voltant del cap eliminant la pressió darrere de les orelles, la mascareta es converteix en l’alternativa més còmoda per a les noves necessitats de la vida diària, aconseguint que les persones no notin que la porten posada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*