Inici Destacats Buff lliura els ajuts del seu programa de suport a entitats esportives...

Buff lliura els ajuts del seu programa de suport a entitats esportives de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

25 entitats i 3.481 esportistes de la Conca d´Òdena es beneficiaran de la segona convocatòria del Programa d´Ajuts Esportius de BUFF®
Igualada, 31 de juliol de 2020. –

Amb l´objectiu principal de promoure la pràctica esportiva a la Conca d’Òdena i, en especial l´esport base i femení, Original Buff S.A va posar en marxa al juny la segona convocatòria del Programa d´Ajuts Esportius per a entitats sense ànim de lucre.

Aquest projecte forma part del programa de responsabilitat social corporativa DO MORE NOW de BUFF®, a través del qual la marca reforça el seu compromís amb la societat i el seu entorn més directe, amb especial rellevància en el context sociosanitari actual, en una zona molt afectada per l´impacte de la COVID-19.

A l’èxit de la primera convocatòria s’hi suma ara aquesta segona, amb una dotació de 25.000 euros, que ha permès augmentar les xifres, ja que seran 25 les entitats locals i un total de 3.481 esportistes (respecte als 1.907 de la primera edició) els que es beneficiaran d´aquests ajuts. Del total d’esportistes, 1.172 són nens de 6 a 12 anys federats, 730 federades femenines i 1.570 de les categories restants.

L’import dels ajuts s’ha repartit en funció de la puntuació obtinguda per cadascuna de les entitats que han presentat la sol·licitud i complien amb els requisits. Es pot consultar la resolució a: https://www.buff.com/es_es/ajuts-i-convocatories

La puntuació més alta ha estat per al CF Igualada amb un total de 688,5 punts tenint accés a un ajut de 3.883,69 euros, seguit pel Club Bàsquet Igualada amb una puntuació de 566 punts i un import a percebre de 3.192,69 euros.

Els ajuts donen suport a totes les disciplines esportives, comptant al programa amb el Club d’Escacs o el Club Ping Pong d’Igualada, per exemple. També estan representats el patinatge artístic, la natació, la gimnàstica, el rugbi, l’hoquei i l’atletisme.

Almudena Cara, People Manager de BUFF®, explica que “estem molt contents perquè aquesta segona convocatòria ha tingut molt bona acollida i, de fet, molts dels clubs l’estaven esperant. Esperem que aquest ajut els pugui servir per seguir endavant amb els seus projectes esportius després d’aquests mesos que hem viscut. Per nosaltres és molt satisfactori veure que tants esportistes se’n podran beneficiar i esperem seguir molts més anys fomentant l’esport i els seus valors educatius”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*