Inici Política Bruc Viu es presenta a les eleccions amb una nova cap de...

Bruc Viu es presenta a les eleccions amb una nova cap de llista

COMPARTIR

Després de quatre anys al capdavant del govern municipal, durant els que s’han dut a terme diversos projectes com la reforma del Casal Familiar, la millora del servei d’aigua a Montserrat Parc, la urbanització de Mas Grau i l’aprovació del projecte d’ampliació i reforma de l’Escola CEIP EL Bruc, el grup de Bruc Viu- AM ERC, torna a presentar-se a les eleccions municipals del Bruc del proper 26 de maig .

L’alcaldable és Bàrbara Ortuño , veïna del Bruc des de fa 23 anys, economista i directora a FEDAIA (federació d’entitats d’atenció a la infància i d’adolescència vulnerable i desemparada del Tercer Sector Social de Catalunya).

“Han estat quatre anys de molta feina, d’aquella que no es veu a simple vista, però indispensable per construir les bases de projectes estratègics de futur. Durant els propers quatre anys, volem seguir tirant endavant els projectes iniciats, com per exemple l’assoliment del 100% del servei d’aigua als veïns de Montserrat Parc, canviar la canonada en alta (actualment de fibrociment) i la construcció d’un nou dipòsit d’abastament d’aigua al Bruc Residencial, així com seguir amb les negociacions amb Telefónica per què la fibra òptica arribi a totes les zones urbanitzades del municipi i executar les obres d’ampliació de l’escola ”, ha explicat Bàrbara Ortuño .

L’actual alcalde, Enric Canela, es presenta com a segon de la llista. L’acompanyen un equip de 18 veïns i veïnes, totes amb l’objectiu de posar les persones al centre de la gestió municipal, iniciar un procés de transició energètica i de transformació tecnològica i seguir treballant per potenciar la cultura de participació i la transparència i el retiment de comptes en l’acció
pública.

“Apostem per un Ajuntament obert a les entitats i a les persones, per la participació ciutadana i la creació d’un model de poble entre tots. Volem un Bruc viu , un espai social, cultural, educatiu,
de serveis i productiu, i no un poble dormitori ” conclou la candidata de Bruc Viu-AM ERC.

Bruc Viu es defineix com “un grup de persones unides pel sentiment d’estima pel Bruc. Som progressistes i d’esquerres. El nostre objectiu és governar per les persones. Considerem que és essencial cohesionar el poble i vetllar pel desenvolupament sostenible, pensant en el present que ens porta cap al futur. Ens esforçarem perquè les institucions de govern siguin democràtiques, transparents, obertes, responsables, respectuoses i amables. Les institucions han de fomentar la igualtat d’oportunitats, la bona administració i el treball col·laboratiu de les moltes persones i entitats que donen vida al poble”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*