Inici Festes El Bruc prepara una jornada de natura i benestar al peu de...

El Bruc prepara una jornada de natura i benestar al peu de Montserrat

COMPARTIR

El diumenge 2 de desembre es celebra al Bruc la quarta edició de la Fira ‘Per Nadal, tasta el Parc Natural de Montserrat’, una jornada de contacte amb la natura i benestar personal al peu de la muntanya de Montserrat. L’amfitrió d’enguany serà l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, presentador del programa de TV3 ‘L’ofici de viure’, que donarà ‘Eines per a la felicitat’ als assistents de la seva xerrada. Des de primera hora es realitzaran sortides a la natura i el mercat de productes gastronòmics i artesania de l’Associació de Productors del Peudemont de Montserrat. A més, els visitants podran participar al llarg del dia en tot tipus d’activitats relacionades amb l’entorn del Parc i el producte local. Rutes a peu, banys de bosc, tallers de cuina saludable, de medicina xinesa, radiestèsia o fins i tot d’abraçades! Més d’una vintena d’opcions que completen el programa de la jornada.

‘Per Nadal, tasta el Parc Natural de Montserrat’ és una jornada per a tots els públics i per això mateix hi ha programades activitats infantils durant tot el dia. A la plaça de Can Casas, davant l’Ajuntament del Bruc, els més petits de casa podran gaudir durant el matí del corralet d’animals, escalar el rocòdrom o tirar-se per la tirolina. Ja a la tarda, la companyia Rocamora Teatre interpretarà l’espectacle d’animació ‘Solista’, una obra per a públic familiar amb titelles de fils.

Aquesta és una iniciativa que pretén marcar una línia de relació amb l’entorn del Parc de caràcter proteccionista, de respecte a la natura i que posi en valor la feina dels petits productors i artesans de la zona. Tot i que gairebé totes les activitats són gratuïtes, algunes tenen places limitades i requereixen inscripció prèvia a través d’un correu a inscripcionstastamontserrat@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*