Inici Art El Bruc obrirà una ‘Escletxa’ d’art al seu entorn natural

El Bruc obrirà una ‘Escletxa’ d’art al seu entorn natural

COMPARTIR

Els Amics de Can Serrat, associació cultural amb seu al Bruc, organitza el proper diumenge la primera edició de l’Escletxa, un recorregut artístic pel bosc i l’entorn rural que, en aquesta primera edició, durà el lema “Paisatges Familiars” i ens portarà a reflexionar sobre les relacions familiars, en el sentit més ampli i divers de l’expressió. Aquesta primera edició se celebrarà el diumenge 25 de novembre a les 12h del migdia.

La passejada artística es farà pels voltants del Bruc, amb 6 punts d’actuació. El punt de partida i d’arribada serà el centre de producció artística Can Serrat. Depenent del nombre d’espectadors, es faran 1, 2 ó més grups per gaudir millor de les propostes artístiques. Els espectadors hauran d’anar ben equipats per poder gaudir d’una passejada que, tot i no tenir dificultat tècnica, sí que té les característiques d’una petita excursió per la falda de Montserrat en ple mes de novembre.

Les característiques de les accions artístiques que es podran veure són propostes artístiques de petit format (teatre/ dansa/ música/ performance, pintura…) d’una durada d’entre 10-15 minuts que es desenvoluparan de forma repetida en funció dels grups d’espectadors que hi hagi. Les accions es desenvoluparan sense suport tècnic en espais naturals i amb les relacions familiars en el sentit més ampli del terme com a temàtica. Les propostes seran a càrrec de col·lectius artístics de l’entorn proper de la Muntanya de Montserrat.

El preu de l’activitat són 7€ (passejada artística) + 3€ per a la paella vegetariana (opcional). Les entrades es poden comprar anticipadament a l’Estanc del Bruc (c/ Santa Teresa, s/n, El Bruc). També es poden reservar a l’email: escletxaelbruc@gmail.com, o adquirir el mateix dia a Can Serrat. Els menors de 12 anys tenen
entrada gratuïta a la passejada artística.

“Paisatges familiars”

El tema de la primera edició és “paisatges familiars”, és a dir, totes les propostes tindran com a fil conductor el tema de la família com a cúmul de relacions humanes. El nom fa referència al paisatge, com a escenari principal, i paral·lelament juga amb el doble sentit de la paraula “familiar”, ja que són paisatges coneguts i viscuts per la majoria.

Les accions artístiques abarquen disciplines tan diferents com el teatre, la pintura, la música, la dansa o la poesia. Artistes d’aquesta primera edició:
 Jordi Algarra (Associació Can Serrat) – Instal.lació “Domo Collective”.
 Carla Jorba (Amics de Can Serrat ) + Thais Buforn – Escenes escollides de “La valentia”, d’Alfredo Sanzol, en dos punts d’actuació
 Carles Estrada (pintura en directe) + Juan Jurado (espai sonor)
 Maria Santfores (performance) – “Ecosistema”
 Zoe Balasch (performance site-specific) – “Forest Game”

Després del recorregut artístic, el públic i els participants podran gaudir d’una paella vegetariana popular. Els tiquets es vendran en el moment d’adquirir les entrades al Festival. També hi haurà venda anticipada a l’Estanc del Bruc (Carlets, c/ Santa Teresa, s/n, El Bruc). El preu és de 3€ per la paella. Les begudes es podran adquirir a preus assequibles durant el dinar. Hi haurà cervesa artesana La Rockera, que és elaborada al Bruc.

Es recomana reservar les entrades a l’email: escletxaelbruc@gmail.com o comprar-les anticipadament a l’Estanc del Bruc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*