Inici Societat El Bruc limita el trànsit motoritzat als peus del Parc Natural de...

El Bruc limita el trànsit motoritzat als peus del Parc Natural de Montserrat

COMPARTIR

L’Ajuntament del Bruc i el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat han decidit regular el trànsit rodat als peus de la muntanya –a la zona coneguda com a Peudemont de Montserrat- davant del fort increment de la circulació de vehicles motoritzats durant els darrers anys. L’objectiu és conservar el patrimoni natural d’aquesta zona, millorar la convivència entre els usuaris de l’entorn de la muntanya i garantir els drets de la propietat pública i privada dins el municipi del Bruc. L’Ajuntament i el Patronat han creat dos aparcaments de gran capacitat on hauran d’estacionar els visitants que vulguin arribar a la cara sud de la muntanya dins el terme municipal del Bruc. El seguiment d’aquesta normativa es delegarà al cost d’Agents Rurals i als Mossos i es podran aplicar sancions si es dona el cas.

Tot i aquesta limitació, es permetrà la circulació a determinats vehicles. Serà el cas dels veïns residents dins de la zona regulada o vehicles que els prestin servei; vehicles agrícoles; propietaris de terrenys; serveis d’emergència i cossos de seguretat, així com vehicles de les ADF i del Patronat de la Muntanya de Montserrat; i també als clients de les activitats de lleure o d’hostaleria que s’hi puguin instal·lar (només pel trajecte mínim per accedir-hi).

Els veïns que resideixen dins el perímetre de la zona afectada per la nova regulació del pas de trànsit rodat al Peudemont de Montserrat ja poden fer la sol·licitud per adquirir la targeta identificativa de resident.

ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*