Inici Festes El Bruc dedicarà el cap de setmana a reivindicar la natura al...

El Bruc dedicarà el cap de setmana a reivindicar la natura al peu de Montserrat

COMPARTIR

Aquest cap de setmana se celebra al Bruc la quarta edició del festival Som País, un festival en contacte amb la natura al peu de la muntanya de Montserrat. A partir de dissabte a la tarda s’iniciarà amb un petit acte d’obertura, que comptarà amb un taller, un parell de xerrades i el concert de Natxo Tarrés And The Wireless. A partir del diumenge al matí es realitzaran sortides a la natura, tallers diversos, xerrades i activitats infantils. Durant tots dos dies, a més, tindrem la presència de referents en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat com Xevi Verdaguer, Teresa Forcades, Aleix Pàmies, Esther Peñarrubia, Gustavo Duch, Montse Batlle. El programa complet de Som País i l’explicació de totes les activitats es poden trobar a http://www.elbructurisme.cat/que-fer-i-visitar/festes-i-fires/som-pais-2019/.

Els assistents trobaran, a partir del matí de diumenge, la tradicional fira dels productes i artesania del territori, que comptarà amb la presència de l’Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat. Entre la vintena d’activitats que es realitzaran el diumenge 14, hi haurà caminades al peu de la muntanya de Montserrat, activitats conscients de connexió amb el cos i la natura, consultes breus personalitzades, el combat de la sostenibilitat que constarà d’una presentació curta de propostes acompanyada de tallers, un dinar de tupper i documental, teatre de titelles i molt més! I per finalitzar la jornada hi haurà un concert d’agermanament musical entre Catalans i Noruecs.

Aquesta és una iniciativa que pretén marcar una línia de relació amb l’entorn del Parc de caràcter proteccionista, de respecte a la natura i que posi en valor la feina dels petits productors i artesans de la zona. A l’hora de dinar, diversos restaurants del Bruc oferiran un menú amb producte local pensat per als assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*