Inici Festes El Bruc celebra la seva Fira d’Hivern

El Bruc celebra la seva Fira d’Hivern

COMPARTIR

El dissabte 2 de desembre es celebra al Bruc la tercera edició de la Fira d’Hivern, una jornada de contacte amb la natura al peu de la muntanya de Montserrat. L’amfitrió de la tercera edició serà l’economista i activista Arcadi Oliveres, que realitzarà una xerrada als assistents a mig matí. Des de primera hora es realitzaran sortides a la natura i una fira dels productes i artesania del territori. A més, els visitants podran participar al llarg del dia en tot tipus d’activitats relacionades amb l’entorn del Parc i el producte local. Rutes a peu, tallers de cuina, activitats d’escalada, concurs d’olis i fins una vintena d’opcions que completen el programa de la jornada.

‘Per Nadal, tasta el Parc Natural de Montserrat’ és una jornada per a tots els públics i per això mateix hi ha programades activitats infantils durant tot el dia. A la plaça de Can Casas, davant l’Ajuntament del Bruc, els més petits de casa podran gaudir durant el matí del corralet d’animals i la tirolina d’Aventura’t. La Diputació de Barcelona, a més, cedirà unes bicicletes generadores d’energia que permeten cuinar crispetes a cop de pedal! Ja durant la tarda, la companyia deParranda interpretarà l’espectacle d’animació ‘Queviures’, una obra per a públic familiar que recrea el dia a dia d’una botigueta de comerç local tradicional.

Aquesta és una iniciativa que pretén marcar una línia de relació amb l’entorn del Parc de caràcter proteccionista, de respecte a la natura i que posi en valor la feina dels petits productors i artesans de la zona. A l’hora de dinar, diversos restaurants del Bruc oferiran un menú amb producte local pensat per als assistents. Tot i que gairebé totes les activitats són gratuïtes, algunes tenen places limitades i requereixen inscripció prèvia a través d’un correu a inscripcionstastamontserrat@gmail.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*