Inici Art El Bruc acollirà el segon festival Escletxa, que porta l’art a l’entorn...

El Bruc acollirà el segon festival Escletxa, que porta l’art a l’entorn natural de Montserrat

COMPARTIR

Els Amics de Can Serrat, associació cultural i artística del Bruc  ha preparat per diumenge 15 de setembre a partir de les 10 del matí la segona edició del festival artístic L’Escletxa.

El lema d’aquesta segona edició és “L’oli de la vida”, en relació amb l’oli d’oliva que s’extreu de les oliveres de la falda de la muntanya de Montserrat i que és tot un signe de la civilització mediterrània.

El punt de partida i d’arribada serà el centre de creació artística Can Serrat. Els espectadors hauran d’anar ben equipats per poder gaudir d’una passejada que, tot i no tenir dificultat tècnica, sí que té les característiques d’una petita excursió per la falda de Montserrat . Com que és una activitat a l’aire lliure, si hi ha previsió de pluja, el festival s’haurà de posposar a una data per confirmar.

El preu de l’activitat són 7€ (passejada artística) + 3€ per a la paella vegetariana (opcional). Les entrades es poden comprar anticipadament a l’Estanc del Bruc (c/ Santa Teresa, s/n, El Bruc). També es poden reservar a l’email: escletxaelbruc@gmail.com, o adquirir el mateix dia a Can Serrat. Els socis i sòcies dels Amics de Can Serrat i els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a la passejada artística. Es recomana reservar les entrades al correu escletxaelbruc@gmail.com o comprar-les anticipadament a l’Estanc del Bruc.

El programa del festival serà aquest:

10:00 Trobada al centre de creació artística Can Serrat (Masia de Can Serrat, s/n, El Bruc). Benvinguda i presentació de la segona edició de l Escletxa.

10:30 Visita guiada a càrrec de productors d’oli del Bruc, representants de l’Associació de Pagesos del Peudemont de Montserrat

12:00h Inici de la Passejada artística. Les accions artístiques inclouen teatre, pintura, performance , dansa o poesia.

13:30h Arribada de la Passejada (de nou, a Can Serrat Paella vegetariana popular . També es podran adquirir productes fets per pagesos i artesans del Bruc (cervesa artesana, postres artesans, oli del Bruc , cosmètics naturals fets amb oli d’oliva.

Després del dinar, concert a càrrec de Sandra Bossy Retti Mo rning blind.

Artistes d’aquesta 2 ª edició:
• Jordi Rica (Igualada) Baptisme
• Joana Sardà (Igualada) “Taca i Llàntia
• Montserrat Martorell, Carme Paltor, Àngels Simó (Esparreguera) i Trama teatre & Marc Rosich. “Temporada d’abduccions”
• Noemí Delgado ( Barcelona, artista convidada) Walden
• Jordi Algarra (Amics de Can Serrat El Bruc Pregunteu-li a l’olivera

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*