Inici Gent Brownies

Brownies

COMPARTIR

Qualsevol moment és bo per demostrar afecte a qui estimem … doncs, qui es resisteix a que li portin al llit un brownie per esmorzar? 😉

El Brownie és un dolç típic dels Estats Units i deu el seu nom al color xocolata. La traducció vindria a ser «marronets». Són quadradets amb nous, d’exterior cruixent i interior de textura tendra. S’acompanyen normalment amb gelat de vainilla o salsa de xocolata.

[Img #4512]Ingredients:
•    ½ Tassa mantega
•    ¾  Tassa sucre
•    2 ous grossos
•    6 Cullerades xocolata en pols
•    ½ Tassa farina passada pel colador
•    ½ cullerada petita vainilla liquida
•    ¾ tassa nous picades

Amb la batedora fer una crema amb la mantega i el sucre i afegir els ous un a un, batre bé i anar afegint la farina i xocolata en pols, finalment afegir la vainilla. Amb l’espàtula [Img #4513]acabar de barrejar les nous.

Abocar la barreja en un motlle quadrat (d’uns 20×20 cms. aprox.) engreixinat be amb oli. Portar al forn a 180Cº per uns 20-25 minuts. Treure-ho i tallar en quadrats i deixar refredar sobre una reixeta. Aquest cop en comptes de quadrats els he tallat amb un tallador de galetes en forma de cor.

Temps: 45 minuts
Dificultat: Baixa
Racions: 10 quadradets
[Img #4514]Ideal: per donar-nos un plaer de xocolata

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*