Inici Destacats El botiguers d’Igualada, convidats a vestir els seus aparadors per La Mostra

El botiguers d’Igualada, convidats a vestir els seus aparadors per La Mostra

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada convoca per sisena vegada el Concurs d’Aparadors Comercials amb motiu de la 29a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 12 al 15 d’abril. El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el proper dia 15 de febrer.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb la idea de “teatre” a través d’un interrogant, responent a la pregunta “Què és per tu el teatre?” i, seguint la campanya gràfica de La Mostra 2018 sota l’eslògan “La curiositat en escena”, acompanyar la imatge de l’aparador amb una petita frase.

Enguany s’atorgaran tres premis als millors aparadors; el primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada 103.2 FM.

A més, aquest Concurs d’Aparadors torna a anar lligat, un any més, amb el Joc del Comerç de La Mostra, que proposa un repte als infants de la ciutat. Els establiments situaran a l’aparador un dels interrogants de colors que els lliurarà l’organització de La Mostra. Els infants participants hauran d’identificar com a mínim quinze comerços amb el color de l’interrogant i lliurar la butlleta de participació als diferents punts d’informació.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs als webs www.igualada.cat o a www.lamostraigualada.cat. La inscripció es pot formalitzar al portal tramits.igualada.cat, per correu electrònic a comerc@aj-igualada.net o lliurant les butlletes al servei municipal de Comerç, a la Plaça Sant Miquel 12, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la Plaça de l’Ajuntament 1.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*