Inici Atletisme La Botifarunner de La Llacuna torna sostenible i no competitiva

La Botifarunner de La Llacuna torna sostenible i no competitiva

COMPARTIR

L’any 2019, després de la seva 11a edició, els organitzadors de la Botifarunner anunciaven que la cursa s’aturava de manera indefinida per carregar bateries i prendre’s un temps de reflexió. Enguany, després de quasi dos anys, la cursa anuncia el seu retorn el 20 de febrer de 2022, però amb una nova filosofia. “La pandèmia ha canviat la manera com veiem algunes coses, i això es reflecteix en la nova cursa. Passar el confinament en un lloc com la Llacuna, fa que valoris encara més l’entorn privilegiat que tenim, el viure rodejat de boscos i muntanyes. I ara volem posar-ho en valor, volem que la màxima de la cursa sigui gaudir d’aquest entorn” expliquen des de l’organització.

Així doncs, la cursa passa a ser no competitiva: sense podis, sense premis… I pretén ser més sostenible amb un objectiu doble: cuidar l’entorn i poder oferir un preu assequible. No faltarà, però, el clàssic entrepà de botifarra, símbol de la cursa. Ni tampoc faltaran els esforços i la dedicació de tothom, organització i voluntaris, perquè la cursa no perdi la seva essència ni la qualitat que sempre s’ha proposat oferir.

Això no és tot, però. Aquest any als dos recorreguts habituals (21 km i 12 km) s’hi sumarà la Botifakids (2,5 km), una cursa per a totes les edats que ja s’havia celebrat de forma independent en dues ocasions, i que vol donar un toc familiar a l’esdeveniment. “No només la pandèmia ens ha canviat… ens hem fet grans amb la cursa i això es nota en les prioritats” argumenten els organitzadors. “Molts de nosaltres ara tenim les nostres pròpies famílies i creiem que és important donar-los un espai en aquesta gran festa que és la Botifarunner”.

L’obertura d’inscripcions serà el pròxim 7 de gener. Podeu trobar tota la informació al web www.botifarunner.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*