Inici Societat La borsa de lloguer del Consell Comarcal vol captar habitatges buits

La borsa de lloguer del Consell Comarcal vol captar habitatges buits

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia vol incrementar l’oferta de lloguer a preus moderats per atendre les necessitats de la població amb ingressos baixos i afavorir l’emancipació dels joves. Per això, en conveni amb la Generalitat de Catalunya, des de l’any 2008 l’ens comarcal compta amb la Borsa de lloguer d’habitatges per a la comarca de l’Anoia.

Per als propietaris, la Borsa ofereix com a avantatges un servei gratuït de gestió i tramitació del contracte, assessorament i seguiment de les incidències, garanties de solvència econòmica dels futurs inquilins, assegurança multirisc i per garantir la defensa jurídica gratuïtes, tramitació de l’assegurança Avalloguer, avantatges fiscals, inventari exhaustiu i reportatge fotogràfic i tramitació d’ajuts a la rehabilitació.

Els avantatges per als llogaters són la selecció d’un habitatge que compleix les condicions mínimes d’habitabilitat, recerca de l’habitatge adient a les seves necessitats i possibilitats de pagament, servei gratuït de gestió, assessorament i seguiment, formalització del contracte d’arrendament amb mediació de la Borsa, dipòsit de la mensualitat de fiança estrictament obligatòria i control del compliment de retorn, i tramitació d’ajuts com les prestacions permanents per al pagament del lloguer o el Lloguer just.

Els interessats es poden adreçar a la Borsa d’Habitatge per al Lloguer Social de l’Anoia, a l’Oficina Local d’Habitatge de l’Anoia, a la plaça de Sant Miquel número 5 d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*