Inici Atletisme Bons resultats del CAI Triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de duatló...

Bons resultats del CAI Triatló Petromiralles al Campionat de Catalunya de duatló per Equips

[Img #13126]El passat dissabte es va celebrar el VII duatló del Prat que a més era campionat de Catalunya de duatló per equips. El CAI triatló Petromiralles va estar representat en la prova per un equip masculí i un equip femení, d’un total de 130 equips que van disputar la prova, 36 dels quals eren femenins.
La prova a diferencia de la resta de duatlons te com a peculiaritat que es disputa en un format contrarellotge per equips. Cada minut prenia la sortida un equip, i el drafting només estava permés entre els components d’un mateix equip, això fa que la tàctica de l’equip sigui molt important en aquest tipus de prova. El fort vent va ser un dels protagonistes de la jornada, ja que acompanyar a tots els equips al llarg de la prova i va fer que sobretot el tram de ciclisme de la prova fos molt dura.
Els guanyadors de la prova i per tan els campions de Catalunya de duatló per equips, va ser tan en categoria masculina com femenina l’equip FastTriatlon. Els equips del CAI triatló Petromiralles van obtenir uns molt bons resultats:
– Equip femení format per Elena Barlabé, Lidia Borras, Neus LLadó, Susanna Llopart i Aïda Solà es va classificar en 7ena posició.
– Equip masculí format per  Josep Martínez, Dani Baraldés, Joan Riera,  Marc Moreno, Jordi Vidal i Dani Segura, es va classificar en 18ena posició.
Igual que en les edicions anteriors d’aquesta prova, a més dels equips participants també es van desplaçar un gran nombre de companys i familiars del CAI triatló Petromiralles per animar i donar suport als equips que van representar al club.
Representació anoienca a la duatló de Granollers
Per altra banda, diumenge es va celebrar al circuit de Montmeló la duatló de Granollers, en un matí fred es van donar cita 459 participants. La prova consistia en 5km de cursa a peu, seguits de 20km en bicicleta pel circuit de Montmeló i finalment 2,5km de cursa a peu. Els guanyadors de la prova foren Jordi Garcia del Fasttriatlon i Anna Rovira del Team Calella. Per part del club igualadí van participar dos components, obtenint una bona classificació i gaudint d’una de les proves més divertides del circuit català: