Inici Poliesportiu Bons resultats del CAI Triatló Petromiralles a Gavà

Bons resultats del CAI Triatló Petromiralles a Gavà

[Img #10036]El passat diumenge es va disputar a Gavà (Baix Llobregat) els triatlons Sprint i Olímpic integrats dins les Wild Wolf Triathlon Series, que consta de 10 curses repartides per tota la geografia de l’estat.

Molt bon temps després de les pluges de dissabte però una mar de fons molt activa que va fer reduïr el recorregut del segment de natació, passant de 750 metres a 650 metres per volta i, a més, reduint les voltes de la categoría olímpica de manera que totes dues categories van fer els mateixos metres en el segment de natació.

En categoría Olímpica el guanyador va ser Pol Recobér, amb un temps de 1:40:56 mentre que en categoría Sprint la victòria va ser per Albert Parreño amb un temps de 0:56:11.

Per part del CAI Triatló, la participació i classificació van èsser les següents:

Categoría Olímpica amb un total de 784 participants

Sergi Pujabet, amb un temps de 1:51:26, es va clasificar amb una excel.lent posició 51 de la general.

Categoría Sprint, amb 690 participants

Oscar Torres, amb un temps de 1:07:46, quedant classificat en la posició 43.

Oleguer Suñé,  amb un temps de 1:11:16, quedant classificat en la posició 100.

Xavier Alcoceba,  amb un temps de 1:31:13, quedant classificat en la posició 612.