Inici Destacats Bon Preu confirma que obrirà un hipermercat a l’antiga Vives Vidal

Bon Preu confirma que obrirà un hipermercat a l’antiga Vives Vidal

COMPARTIR

Després de mesos de rumors, finalment el Grup Bon Preu ha presentat a l’Ajuntament d’Igualada el projecte per obrir un nou establiment Esclat a l’antiga fàbrica Vives Vidal de la capital de l’Anoia. Segons ha informat la companyia, en aquests moments s’estan acabant de tancar els tràmits perque el projecte s’aprovi i pugui tirar endavant.

El projecte preveu recuperar i conservar part de l’emblemàtic edifici i millores en la mobilitat i urbanització del seu entorn. En aquest sentit, el projecte inclou la construcció d’una nova rotonda a l’extrem nord del carrer Sant Josep i l’ampliació de la rotonda existent a l’extrem nord del carrer Lleida.

El nou Esclat tindrà una sala de vendes d’uns 3.900 metres quadrats i disposarà de gairebé 400 places d’aparcament. El projecte contempla, segons l’empresa, cedir una planta de 1.600 metres quadrats a l’Ajuntament d’Igualada per tal de destinar-la a equipaments. La finalitat serà “la promoció de sectors econòmics locals”, segons s’explica en un comunicat.

La inversió prevista per construir el nou establiment és de 13 milions d’euros, i serà el segon Esclat de la comarca de l’Anoia, després del que ja hi ha a Piera.

Segons el grup Bon Preu, el nou Esclat generarà uns 100 llocs de treball, i uns 350 llocs de treball indirectes en els processos de construcció i obertura de l’establiment.

Fonts municipals valoren positivament la disposició de l’empresa per trobar solucions a l’increment de mobilitat que es generarà a la zona. L’Ajuntament valora positivament la generació de llocs de treball i la dinamització que pot suposar per a la zona.

El projecte s’ubica en una zona actualment qualificada per a usos industrials i requereix una modificació puntual del planejament urbanístic, que es debatrà al proper ple municipal. El passat estiu, les primeres informacions que ubicaven en aquest espai un establiment comercial van generar una reacció en contra de les entitats comercials de la Conca d’Òdena.

FER UN COMENTARI

*