Inici Hoquei Bon partit sense premi de l’Igualada femení a Mataró (4-3)

Bon partit sense premi de l’Igualada femení a Mataró (4-3)

Les noies de Raül Ramírez i Harry Mora van plantar cara a l’equip revelació de la temporada però liquiden amb derrota el darrer desplaçament de la temporada. La propera jornada, i última, es jugarà aquest dissabte a les 20:00 h a Les Comes contra el CHP Sant Cugat, que s’hi juga la permanència amb el CH Girona.

[Img #22712]L’Igualada torna de Mataró sense punts tot i fer un bon partit. Les igualadines van fer un partit molt seriós contra l’equip revelació d’aquesta temporada, i recentment ascendit a l’OK Lliga, el CH Mataró.

El jove equip del Maresme va començar el partit amb empenta i rondant perillosament la porteria de la Sílvia Borràs. La possessió però no era clara. Les igualadines allargaven també les seves possessions amb seguretat i creaven perill. No seria fins al minut onze que la Carla Fontdeglòria inauguraria el marcador amb una jugada personal esmunyint-se de la seva marcadora i amb un potent i col·locat xut per tot l’escaire (1-0).

Tres minuts després l’Igualada marcava gràcies al rebot en una jugadora i empatava el partit (1-1). Però sense temps a assaborir-ho les locals recuperaven l’avantatge amb un gol fortuït (2-1). El partit estava obert i les opcions a gol eren cada vegada més clares. A dos minuts del final, una excel·lent contra igualadina de 3 contra 2 la defineix a gol l’Elba Garreta i posava l’empat al marcador (2-2). El Mataró però aniria al descans amb el marcador favorable gràcies al gol de la Xantal Piqué on la bola entrava plorant (3-2).

Amb aquest resultat s’arribaria al descans i amb la sensació de presenciar un molt bon partit; obert i amb opcions per a ambdós equips.

La segona part començava amb la mateixa intensitat i amb més concentració defensiva per part de les igualadines, que a mesura passaven els minuts anaven controlant més i més el partit. Al minut nou de la segona, un potent xut exterior de la Laura Salvador posava altra vegada l’empat al marcador (3-3).

Cinc minuts després l’àrbitre assenyalava blava directa a la Marta Soler del CH Mataró i la capitana igualadina tenia l’oportunitat d’avançar l’equip al marcador però en aquesta ocasió no va poder ser. Les igualadines tindrien més opcions per avançar-se, i algunes de molt clares.

El partit es decideix a tres minuts del final

Però la que no perdonava era l’Ona Castellví a tres minuts pel final i recuperava l’avantatge per a les locals (4-3). Amb aquest resultat s’arribava al final del partit amb la victòria local però amb les bones sensacions d’haver fet un bon partit i ofert un bon espectacle esportiu.

La propera i última jornada serà aquest dissabte a Les Comes a les 20:00 h contra el CHP Sant Cugat, que necessita guanyar, i que no ho faci el CH Girona, per mantenir-se a la categoria. L’Igualada es troba en una còmode 8a posició.

Banco Mediolanum CH Mataró (4): Ariadna Escalas -P-, Carla Fontdeglòria, Júlia Canal, Xantal Piqué i Ona Castellví. També Èrika Arellano -P-, Marta Soler i Laura Manzanares. Entrenador: Joan Carles Vadillo
Igualada Femení HCP (3): Sílvia Borràs -P-, Elba Garreta, Laura Salvador, Clara Ferrer i Marta Soler. També Laia Navarrete -P-, Raquel Bernadas i Judit Baldris. Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora.
Àrbitre: Xavier Boixeda. Insegur i casolà.