Inici Atletisme Bon paper del Cai Triatló Petromiralles a Sant Feliu de Guíxols i...

Bon paper del Cai Triatló Petromiralles a Sant Feliu de Guíxols i Lloret de Mar

[Img #15058]El passat dissabte 17 de maig es va celebrar la XXV Triatló de Sant Feliu de Guíxols, en la distància Sprint (750 mt natació – 20 km ciclisme – 5 km cursa a peu).

Els participants van iniciar la prova amb els 750 metres de natació a la badia de Sant Feliu. Una vegada superat el primer tram de natació, els participants van fer els 20km de ciclisme amb un circuit molt bonic per la carretera de Tossa de mar, però alhora molt exigent amb fortes pujades. Per acabar els participants van fer 5 km de cursa a peu pel passeig marítim i port de Sant Feliu de Guíxols. Un any més molt bona organització del CA Xaloc en aquesta 25ena edició del triatló i gran satisfacció dels més de 450 participants que van gaudir d’aquesta gran prova.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Albert Parreño i Dolça Ollé, els dos del club FastTriatló. Per part del CAI triatló Petromiralles molt bons resultats de tots els components, destacant l’excel.lent segona posició de José Rios en categoria de veterans i la 14ena posició general per equips d’un total de 40 clubs classificats.

V Triatló Lloret

En un cap de setmana intens, el CAI triatló Petromiralles també va estar present al triatló de Lloret, prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló. Diumenge 18 de maig es van donar cita 250 participants en la que era la cinquena edició d’aquesta prova.

Els participants van iniciar la prova amb 750 metres de natació, seguits de 20 km de ciclisme en un circuit urbà per la població de Lloret de mar, i van finalitzar amb 5km de cursa a peu pel passeig marítim.

Per equips, gran actuació de l’equip igualadí que va aconseguir la 10ena posició de la general de clubs i la 3era posició en la lliga de clubs de segona divisió. Els representants del CAI triatló Petromiralles van ser: