Inici Societat Els Bombers treballen en un incendi de vegetació agrícola a Miralles

Els Bombers treballen en un incendi de vegetació agrícola a Miralles

COMPARTIR

Una desena de dotacions terrestres treballen en un incendi de vegetació agrícola a Santa Maria de Miralles. L’avís pel foc s’ha donat a les 13.09h i l’incendi, en el que també ha treballat inicialment un helicòpter, s’ha estabilitzat en poc més d’una hora.

Santa Maria de Miralles també va ser un dels municipis més afectats per l’incendi que va cremar 1.700 hectàrees entre les comarques de l’Anoia i la Conca de Barberà a finals del mes de juliol i que encara no s’ha donat per extingit.

Restriccions per l’elevat risc d’incendi

Les restriccions i prohibicions establertes pel Govern davant de l’onada de calor i l’elevat risc d’incendi han entrat en vigor aquest dijous en 279 municipis, després que el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) hagi publicat la resolució. Aquesta concreta la suspensió de les acampades i les rutes i la restricció de les activitats de les cases colònies a l’entorn immediat. Tot i això, aquests dos punts no entraran en vigor fins divendres al migdia. Sí entren en vigor aquest dijous la suspensió de l’activitat agrícola amb ús de maquinària entre les 10.00 i les 20.00 hores, exceptuant la recollida de la fruita; i la suspensió de les obres i intervencions en la xarxa interurbana de carreteres, a excepció de les que permeti Trànsit.

A més, es limita la circulació del transport dins del bosc entre les 10.00 i les 20.00 hores i no es podrà circular amb mitjans motoritzats pel medi natural, a excepció de residents.

Els municipis afectats són aquells que estan en el nivell 3 del Pla Alfa. Les mesures estaran vigents fins a les 00.00 hores del 17 d’agost.

FER UN COMENTARI

*