Inici Destacats ‘Bollywood, Bombay, Barcelona’, amb l’actor igualadí Marc Tarrida, arriba al Teatre de...

‘Bollywood, Bombay, Barcelona’, amb l’actor igualadí Marc Tarrida, arriba al Teatre de l’Aurora

COMPARTIR

Després de l’èxit de Y me morí, Duo Fàcil i Líquido Teatro tornen al Teatre de l’Aurora aquest cap de setmana amb la seva nova producció, Bollywood, Bombay, Barcelona. La companyia, nascuda a l’Institut del Teatre l’any 2014, està formada per l’actor igualadí Marc Tarrida Aribau.

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona buscant una vida millor, enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que han viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.

Inspirats en el més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, la companyia Dúo Fàcil i Líquido Teatro ens aproximen al drama de l’emigració, des d’una mirada càlida i amable. A Bollywood, Bombay, Barcelona s’utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat. Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és l’Índia.

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Bollywood, Bombay, Barcelona, tindran lloc divendres 14 i dissabte 15 de febrer a les 21 h i diumenge 16 de febrer a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Ja hi ha disponibles els abonaments per a la Programació Gener/Maig 2020 a través del qual els espectadors poden comprar 4 espectacles per 44 euros (30% descompte). Podran escollir entre els espectacles marcats com a abonables. La venda d’abonaments es farà trucant al 93 805 00 75 fins el 20 de març.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*