Inici Destacats El Bloc Sobiranista Català arriba a Igualada

El Bloc Sobiranista Català arriba a Igualada

COMPARTIR

El Bloc Sobiranista Català, formació nascuda fa una dècada que es defineix com un “partit de l’independentisme de base transversal” ha anunciat la seva implantació a Igualada.

Els impulsors del Bloc a Igualada es presenten com “un grup de gent diversa, amb diferents inquietuds, i orígens polítics, però que tenim molt clar un mínim comú denominador: la Independència de Catalunya per davant de tot”.

Els seus objectius són “implantar la República Catalana,considerar el 1-0 com a Referèndum d´autodeterminació vàlid i guanyat amb un 90% de si a la independència, plantar cara a la catalanofòbia i al neofranquisme, la defensa real dels drets dels catalans i catalanes, l´antifeixisme, l´ecologisme,no pactar mai amb cap partit del 155, i un seguit de polítiques socials i econòmiques a favor dels catalans més desafavorits”.

El Bloc Sobiranista Català pretén “contribuir i construir un nou país, un estat català lliure, just, i democràtic”, pel que obren les portes a sumar-se a un “projecte constructiu i engrescador”.

FER UN COMENTARI

*