Inici Cultura Biblioteca i Narranación exposen ‘Il·lustracions i lletres de l’Anoia’

Biblioteca i Narranación exposen ‘Il·lustracions i lletres de l’Anoia’

COMPARTIR

Una trentena d’il·lustradors i autors que han publicat la seva obra a la revista digital Narranación mostraran les seves creacions en una exposició col·lectiva al vestíbul de la Biblioteca Central d’Igualada que s’inaugurarà aquest divendres, 13 d’abril, a 2/4 de 8 de la tarda. La mostra vol servir per donar a conèixer el talent creatiu a casa nostra i apropar a tothom la passió per les lletres i l’art que comparteix tot l’equip de Narranación. Concretament a l’exposició, s’hi podran veure fragments dels relats que s’han publicat en els dos primers números en paper de la revista i la il·lustració que els acompanya, així com un breu esbós biogràfic tant de l’autor com del dibuixant. Els visitants també es trobaran amb la creació col·lectiva d’un «cadàver exquisit», una obra desplegable on cadascú ha plasmat la seva peculiar visió de Frankestein coincidint amb la celebració dels 200 anys de vida d’aquest personatge creat per Mary Shelley.

Els escriptors que hi han participat són: Ita Molins, Vanesa Carcasona, Josep Sampere, Jesús Cerezo, Rafa Moya, Josep Pelfort, Jordi Vendrell, Georgina Guixà, Mireia Rubio, Daniel Clemente, Laura Vivancos, Marc Mateu, Laura Rosich i Javi Fernández. Pel que fa als il·lustradors signen els treballs Gerard Freixes, Marc González, Dani Ramos, Jordi Cortés, Albert Vendrell, Joan Sallent, Sígrid Martínez, Jordi Fabregat, Edu Briñez, Nil Morist, Joana Sardà, Javi Remiseiro i Teresa Suau.

La revista digital Narranación va néixer amb l’objectiu de ser un punt de trobada de creadors: tant d’autors que volguessin compartir a les xarxes els seus relats, com d’il·lustradors que donessin la seva particular visió d’aquests contes. Fa un any van fer el salt al paper i van publicar el primer número de la revista, que es va presentar a la Biblioteca Central d’Igualada. El segon número en paper, el van presentar el mes de febrer passat a la Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. Els dos números es poden comprar directament al seu portal: www.narranacion.com i a les llibreries Llegim…? i Cal Rabell d’Igualada.

FER UN COMENTARI

*