Inici Cultura La Biblioteca d’Igualada tanca el seu curs d’escriptura creativa

La Biblioteca d’Igualada tanca el seu curs d’escriptura creativa

COMPARTIR

La Biblioteca Central d’Igualada ha posat punt i final a la primera edició del Curs d’escriptura creativa impartit per Montse Barderi, en què han participat una quinzena de persones de totes les edats. Durant cinc dissabtes consecutius, entre el gener i el febrer, els assistents han pogut aprendre tècniques i trucs per escriure els seus propis textos literaris i atrevir-se a donar el pas. I ho han fet de manera molt pràctica i amena de la mà de l’escriptora Montse Barderi, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana 2019 amb «La memòria de l’aigua» i gran especialista de l’obra de Teresa Pàmies.

Dissabte passat, 15 de febrer, es va celebrar la darrera sessió i tots els participants van rebre el seu certificat d’assistència, de la mà de la directora de la Biblioteca, Montse Lobato Just: «ha sigut tot un èxit i la gent ha quedat molt satisfeta, perquè s’ha creat un molt bon ambient i ha sigut enriquidor per a tots plegats», destaca. I és que aquest taller s’ha desenvolupat de manera molt pràctica, on tots ells han pogut fer cada setmana exercicis literaris i compartir-los amb la resta.

Esperonar la creativitat i el talent literari dels usuaris és un dels objectius de la Biblioteca, i per aquest motiu s’organitzen periòdicament activitats de foment de la literatura. L’any passat ja es va dur a terme un taller d’escriptura de records per donar eines a la gent per aprendre a escriure les seves pròpies vivències.

FER UN COMENTARI

*