Inici Destacats La Biblioteca d’Igualada convida peluixos a dormir-hi per començar a celebrar els...

La Biblioteca d’Igualada convida peluixos a dormir-hi per començar a celebrar els seus 20 anys

COMPARTIR

Us imagineu què poden fer els peluixos tota una nit sols, a la sala infantil de la Biblioteca? Descobrir mil i una històries, jugar a endevinar enigmes, passar-se hores i hores mirant àlbums il·lustrats fins a caure rendits per la son… La Biblioteca Central d’Igualada organitza la I Festa dels peluixos adreçada a tots els nens i nenes que vulguin deixar el seu peluix a la Biblioteca i recollir-lo l’endemà… en una trobada especial amb Hora del conte inclosa i moltes sorpreses. Tindrà lloc el divendres 26 i el dissabte 27 d’abril.

Per participar a la festa, que va adreçada a nens de 3 a 9 anys, cal inscriure’s abans a la Biblioteca. El nen o nena haurà de portar el seu peluix el divendres 26, a les 7, i deixar-lo a la sala infantil. Durant aquesta màgica nit els peluixos dels petits lectors llegiran històries i triaran contes per portar l’endemà als seus nens. Així, l’endemà dissabte, a les 11, els participants hauran de venir a recollir els peluixos i descobrir la sorpresa que els han preparat… Durant aquesta trobada es farà una Hora del conte especial amb l’Anna Garcia, que explicarà «La joguina preferida de l’Emily Braun».

Amb aquesta festa la Biblioteca vol establir un vincle més especial amb els infants, a partir d’un objecte tan preuat i simbòlic com és el seu peluix. D’aquesta manera s’apropa el plaer de la lectura i la màgia dels contes a l’entorn familiar i íntim del petit lector. Amb aquesta festa la Biblioteca comença a celebrar el seu vintè aniversari, que tindrà lloc el maig de 2019, i que inclourà també l’espectacle interactiu «El tast», amb música, textos i tast de vins. Això serà el divendres 17 de maig.

FER UN COMENTARI

*